top of page
Psykiatrisk behandling

God psykiatrisk udredning, diagnosticering og behandling kræver tid og en god behandlingsalliance samt et solidt fagligt fundament. Jeg vil bidrage med det jeg kan, for at hjælpe dig videre!

 

Typisk vil der bruges 2 samtaler med primært fokus på udredning og diagnosticering samt fokus på det som gør at du søger hjælp. Sideløbende hermed påbegyndes den egentlige behandling. Psykiatrisk behandling bør, for mig at se have fokus på tre områder: terapi, det sociale/relationer og ved større sygdomsbyrde ofte også medicinsk behandling. Det er vigtigt at sikre diagnostisk afklaring samt fælles afklaring af ønskede mål for behandling inden denne påbegyndes, da den samlede behandling skal rettes mod diagnosen og de plagsomme symptomer. 

Terapeutisk arbejder jeg indenfor en kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme.  Du skal forvente at blive aktivt inddraget i din egen behandling - ofte med konkrete aftaler om, hvad du forsøger at arbejde med frem til næste konsultation. Ikke sjældent er det gentagelsen af de små ændringer fra gang til gang, som i sidste ende gør at du har flyttet dig hen mod det mål du har sat for din behandling. 

Jeg er fagligt grundigt funderet indenfor såvel diagnostik, terapi og medicinsk behandling. 

Skærmbillede 2019-10-03 kl. 08.44.02.png
bottom of page